【肉寿司はじめました!】

A5ランク、まつなが和牛の肉寿司誕生!

鮮やかな"さし"が入りながらも脂っぽくなくしっかりと黒毛和牛の旨味がある逸品です。

江戸前鮨屋でもうまいもんは常識にとらわれず味わって貰いたい!

、、、そんな想いから生まれました。

表面を軽く炙り、香ばしさを引き立ててお出しします。

食べ応え抜群なので、是非一度お試しください。

テイクアウトや、UberEats・出前館での宅配も承ってます。
近隣の方はご注文お待ちしております!

■UberEats: https://bit.ly/37uOViP
■出前館: https://bit.ly/2YqJNZ3

[Beaf sushi]

This time we will introduce you our new menu, A5 rank, Matsunaga Wagyu beef sushi!

Even though Shinjuku Makoto is an authentic Edo-style sushi restaurant,
I want you to enjoy the good taste of new kinds of sushi, without being overwhelmed by common sense!

Lightly roast the surface to enhance the fragrance. It's taste is excellent, and worth trying.

We also accept take-out and delivery at UberEats or Demae-kan.

Check the link below!
■UberEats: https://bit.ly/37uOViP
■Demae-kan: https://bit.ly/2YqJNZ3

4年弱前